A jó pálinka élmény véleményünk szerint, és ezt az élményt szeretnénk átnyújtani kóstolóprogramjaink látogatóinak. Ráadásul igyekszünk nem csak kulináris, de intellektuális élményt is biztosítani vendégeinknek.

Számos európai nyelvben, pl. angolban, németben, franciában ugyanaz a szó jelöli a szesz, illetve a  lélek szavakat. És valóban, italainkban igyekezzük megragadni a gyümölcs lelkét. Nem állítjuk, hogy már mindent tudunk és megtaláltuk a bölcsek kövét, de reméljük jó úton járunk.

A kóstolást megelőző helyszíni bemutató során lehetőség van a főzde megtekintésére, röviden ismertetjük cégünket, az alkalmazott technológiai folyamatot, berendezéseinket, igény esetén látványfőzést biztosítunk. A kóstolás során pedig szakképzett személyzet ismerteti a kiválasztott pálinkákat, melyek mellé kísérőként frissen sült házi kiflit, helyi sajtot és egyéb finomságot biztosítunk.

Helyszíni kóstoltatás a pálinkafőzde impozáns főzőterében történik, ahol maximálisan 30-35 személyt tudunk leültetni és számukra bemutatjuk a kiválasztott 4, 6 vagy 8 faja pálinkát.
Kiváló program lehet ez Bajára látogató csoportoknak, cégeknek, de érdeklődő magánszemélyeknek is.

Igény esetén kitelepülésünkre is van mód, ahol a megrendelő által meghatározott helyszínen végezzük a bemutatót.

Kóstoló áraink: